OPLEIDINGEN Biografiek

" Bewustzijn van ontwikkeling en ontwikkeling van bewustzijn."

 

Voor wie toe is aan een verdiepende opleiding en met biografiek aan het werk wil. De opleidingen bieden kennis en inzichten in de biografiek en de vele mogelijke toepassingen van biografiewerk. Het is tevens een proces van zelf-ontwikkeling.

03
sept

Deze opleiding sluit aan op de opleiding Biografisch Coachen. Als Autobiografisch Schrijfcoach ontwerp en geef je schrijfopdrachten die inspirerend zijn en in een zinvolle samenhang staan met elkaar. Je leert deelnemers om zintuiglijk te schrijven. Hierdoor komt de ervaring tot leven en krijgt het levensverhaal zeggingskracht. 

start

voorjaar

2019

dag

donderdag

tijd

10-17 uur

docent

Yvonne Meesters

prijs

 1170,00

21
sept

Biografisch Coachen is een vierjarige opleiding in biografiek, biografiewerk en de kunst van het goede gesprek. Het biografisch coachen kenmerkt zich door een oordeelsvrije attitude, empatisch vermogen, erkennend luisteren, en de kunst van het stellen van ‘wekkende’ vragen. De biografiek is het vakgebied van de biografie of de levensloop en heeft een spiritueel uitgangspunt; je biografie geeft je de mogelijkheid tot groei en zelf- verwerkelijking. Je kunt de biografie zien als een inwijdingsweg in het leven.

 

start

Sept 2018

dag

vrijdag

tijd

10-17 uur

docent

diverse docenten

prijs

2650,00

12

Nieuwsbrief ontvangen?

Enkele keren per jaar sturen we informatie over en rondom levensloopkunde. Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen?