OPLEIDINGEN Biografiek

" Bewustzijn van ontwikkeling en ontwikkeling van bewustzijn."

 

Voor wie toe is aan een verdiepende opleiding en met biografiek aan het werk wil. De opleidingen bieden kennis en inzichten in de biografiek en de vele mogelijke toepassingen van biografiewerk. Het is tevens een proces van zelf-ontwikkeling.

03
mei

De autobiografisch schrijfcoach schrijft met een (kleine) groep. De opleiding Autobiografisch Schrijfcoach is een voortgezette opleiding die aansluit op (de eerste twee jaar) van de opleiding Biografisch Coachen. Je leert hoe je inspirerende schrijfopdrachten kunt ontwerpen en die zo aan te bieden dat er een betekenisvolle samenhang ontstaat. Je leert het zintuiglijk schrijven, waardoor de ervaring tot leven komt en het levensverhaal zeggingskracht krijgt, hanteren en overbrengen. 

dag

donderdag

start

9 mei 2019

tijd

10-17 uur

docent

Yvonne Meesters

prijs

€ 1170,00

€1.170,00

19
sept

Biografisch Coachen is een vierjarige parttime opleiding in biografiek, biografiewerk en de kunst van het goede gesprek. Het biografisch coachen kenmerkt zich door een oordeelsvrije attitude, empatisch vermogen, erkennend luisteren, en de kunst van het stellen van ‘wekkende’ vragen. De biografiek is het vakgebied van de biografie of de levensloop en heeft een spiritueel uitgangspunt; je biografie geeft je de mogelijkheid tot groei en zelf- verwerkelijking. Je kunt de biografie zien als een inwijdingsweg in het leven.

dag

donder-
dag

start

19 sept

2019

tijd

10.00-
17.30 

diverse docenten

prijs per module

€ 2650,00

13

Nieuwsbrief ontvangen?

Enkele keren per jaar sturen we informatie over en rondom levensloopkunde. Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen?