WORKSHOPS Biografiek

"Een kort en kernachtig verhaal over je leven helpt je te begrijpen wie je bent."

 

Voor wie praktisch en creatief wil werken met de eigen levensloop; Schrijven, tekenen, vertellen en het werken met ik-vragen. Het is verhelderend en geeft inzicht. Het biedt een ingang om levenservaringen te gaan waarderen. Dit geeft je:

  • zicht op je potentieel
  • persoonlijk groei en leiderschap

27
aug

Tijdens deze week ga je met een biografische blik kijken en wezenlijke aspecten van je biografie en jezelf ontdekken. Je krijgt korte introducties in de biografiek en diverse creatieve werkvormen waarmee je een biografisch zelfonderzoek doet. Dit geeft je meer overzicht over je leven en zicht op je potentie. Ook kan het leiden tot het vinden en herkennen van een levensopdracht.

dag

maandag-vrijdag

start

27 aug '18

tijd

10-16 uur

docent

Josien de

Vries

prijs

650,00

 

€10,00 10

30
sept

Je maakt op deze dag een biografisch drieluik (of meer) over gebeurtenissen uit je leven. Door vervolgens dit drieluik te onderzoeken, er biografisch naar te kijken, kun je de gebeurtenissen verhelderen en doorgronden. Hierdoor ga je jouw levenssituatie op een nieuwe manier zien en begrijpen. Dit geeft je meer duidelijkheid over jezelf en je richting. Dat kan je ondersteunen bij het maken van keuzes over bijvoorbeeld relaties, werk en/of studie. 

dag

zondag

datum

30 sept'18

tijd

11-16 uur

docent

Paula Boon

prijs

€ 95,00

€95,00 3

Nieuwsbrief ontvangen?

Enkele keren per jaar sturen we informatie over en rondom levensloopkunde. Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen?