WORKSHOPS Biografiek

 

In een workshop ga je direct aan de slag met biografiewerk, dus vertellen, schrijven of tekenen over elementen uit jouw leven. Aan de hand daarvan krijg je reflectieve vragen om je op te bezinnen en de wijsheid van jouw levenservaring te oogsten. 

 

01
juni

Ver voorbij gedachten

aan recht en onrecht

ligt een veld,

daar wil ik je ontmoeten.

 

Rumi

 

 

Zet jezelf eens in beeld...door een biografisch drieluik te maken.

 

In deze workshop staat het biografisch drieluik centraal. In drie eenvoudige tekeningen schets je een levenservaring. Vervolgens worden die situaties onderzocht met biografische vragen opdat je meer ontdekt dan wat je op het eerste gezicht ziet.

dag

zaterdag

start

1 juni 2024

tijd

10:00 - 16:00 uur

docent

Paula Boon

prijs

€145,00

€145,00 6

19
juni

Workshop Biografiek - Leren van je leven

 

In deze workshop werk je met het boek: ‘Leren van je leven, een introductie in de biografiek’. Je krijgt een korte inleiding in de biografiek: wat houdt het in om met je eigen biografie aan de slag te gaan en op welke manier je dat kan doen?

Je leert hoe je jouw unieke levensweg kunt onderzoeken door je leven te bevragen en de mogelijkheid te creëren om voortdurend nieuwe ontdekkingen te doen.

dag

woensdag

start

19 juni

tijd

10.00 - 16.00

docent

Eva Littel

prijs

€145,00

€145,00 10

31
dec

Thuis op reis door je leven.
Voor mensen die thuis hun levensloop willen onderzoeken is er dit schriftelijke biografiewerk van zeven reflectieve teken- en schrijfopdrachten. Het avontuur van je levensreis is voor mensen die individueel in alle rust creatief en beeldend willen werken, maar wel aan de hand van gerichte opdrachten en met persoonlijke begeleiding.

dag

naar wens

start

op aanvraag

tijd

in eigen tijd

docent

naar beschikbaarheid

prijs

€375,00

€375,00

Nieuwsbrief ontvangen?

Enkele keren per jaar sturen we informatie over en rondom levensloopkunde. Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen?

bekijk de laatste nieuwsbrieven