Voor alumni

'Education permanente'

 

Wie eenmaal de smaak te pakken heeft van biografiek merkt dat er ongelofelijk veel meer in te ontdekken valt. Daarom bieden we met enige regelmaatcursussen en masterclasses aan voor oud-studenten, bekend met biografiek en biografiewerk, die weer eens stil willen staan bij de eigen levensloop. En, om biografische thema’s verder te verdiepen, nieuwe vaardigheden, kennis, inzichten en inspiratie op te doen.

 

Masterclass

Tijdens een Masterclass ga je onder de bezielende leiding van een docent aan het werk met biografische opdrachten. Die geven je nieuwe perspectieven en je kunt je vakmanschap er verder mee uitbouwen. Een Masterclass wordt gegeven door docenten, uit binnen- en buitenland, die zich hebben toegelegd op een speciaal aspect van de biografiek en de antroposofie. Ze illustreren dit met voorbeelden uit de praktijk en laten je het specifieke onderwerp ervaren in je eigen biografie.

 

Cursus

In een cursus gaan de docent en studenten samen op onderzoek. Hierin gaat het om een 'elkaar inspirerend' onderweg zijn naar verdieping in je eigen leven. De docent is vooral faciliterend voor het proces, maar zal zeker niet nalaten van de schatten aan biografische ervaring uit te delen.

 

Geen evenementen aanwezig

Nieuwsbrief ontvangen?

Enkele keren per jaar sturen we informatie over en rondom levensloopkunde. Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen?

bekijk de laatste nieuwsbrieven