Met de master aan het werk om de master in jezelf te voeden!

 

Tijdens een Masterclass ga je onder de bezielende leiding van een 'master in de biografiek' aan het werk. Je krijgt verdieping en uitbreiding van bekende thema’s en vaardigheden of nieuwe kennis en inzichten.

 

Het Instituut voor Biografiek nodigt voor een  Masterclass mensen (uit binnen- en buitenland) uit die een eigen specialiteit brengen. Het zijn mensen die zich hebben toegelegd op een speciaal onderdeel van de biografiek. Ze hebben dat uitgediept met eigen onderzoek en kunnen dit illustreren met voorbeelden uit de praktijk.

 

De Masterclass is bedoeld voor mensen die zijn afgestudeerd als biografisch coach, autobiografisch schrijfcoach, ouderschapscoach, of die daarvoor in opleiding zijn.

 

Masterclasses in 2018

 

Rinke Visser  zaterdag 26 mei 2018

Rinke Visser (1939 Friesland) Is een van de grondleggers van het Instituut voor Biografiek en is verbonden met de oorsprong van het biografiewerk. De laatste jaren geeft hij wereldwijd cursussen en Masterclasses.  

 

In zijn Masterclass wil Rinke Visser een venster openen naar de spirituele achtergronden van de mens, in een actieve gezamenlijke zoektocht. Met open bewustzijn kan ieder vanuit eigen ervaring en beleving tot nieuwe inzichten komen. Deze inspiratie kan in het eigen werk met concrete mensen in concrete situaties steeds weer aangeboord worden.

 

Zaterdag 26 mei van 10.00 tot 17.00  
€ 165, 00 inclusief koffie, thee en lunch

 

Direct aanmelden

 

Orna Ben Dor (Israël) vrijdag 7 & zaterdag 8 september 2018

 

 

Be the change you want to see in the world; Gandhi

'De ‘basiscursus biografiek’ gaf me een nieuwe richting.'

 

'In de opleiding tot ‘biografisch coach’ kon ik in vrijheid groeien.'


'De cursus ‘autobiografisch schrijven’ was behalve ontroerend
ook transformerend.'


'Biografiek geeft me zelfinzicht, maar is niet therapeutisch,
dat is verrijkend.