You are not connected. The newsletter may include some user information, so they may not be displayed correctly.

Juli 2024

Juli 2024

Juli 2024



 

Metamorfose‍

 

Ontdek wat er is veranderd in ons aanbod!

  

De opleiding Biografisch Coachen is al bijna 30 jaar het kloppend hart van het Instituut voor Biografiek. In de aanloop naar het nieuwe studiejaar heeft de opleiding een metamorfose ondergaan!

 

Vanaf september 2024 bieden we de vertrouwde en beproefde inhoud aan in methodische en thematische modules. Deze modules zijn los te volgen. Ideaal dus wanneer je je in één specifiek onderdeel wilt verdiepen of als bijscholing voor je eigen beroep. Maar natuurlijk kun je ook biografisch coach worden; dan volg je de basismodule, kernmodules en verdiepingsmodules.

 

Met deze nieuwe structuur geven we antwoord op de groeiende vraag naar meer keuze- en instroommogelijkheden. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk voor dit nieuwe aanbod op onze website: www.biografiek.nl.

En… wat natuurlijk onveranderd is, is onze liefde voor de biografiek. Dat blijft overeind:

 

Levensloopkunde en gesprekskunst

 

inspiratie / (zelf)scholing / professionalisering

 

We leven in een prachtige wereld met enorm veel mogelijkheden, en tegelijkertijd zijn er de nodige beproevingen. We worden geconfronteerd met grote en kleine uitdagingen, soms ver van ons bed en soms heel dichtbij. Meer en meer voelen we dat de problemen die op ons bordje liggen mondiaal zijn. We zijn niet afgescheiden van de rest van de wereld, we zijn juist allemaal met elkaar verbonden. En daardoor kunnen we ons klein en machteloos voelen.

 

Hoe draag je je steentje bij aan deze wereld? Hoe houd je moed om al die uitdagingen het hoofd te bieden?

 

De kracht van de biografiek
Mystici zeiden vroeger al ‘Mens ken uzelf’! Het Instituut voor Biografiek is een plek om daarmee een begin te maken. Tijdens onze workshops en opleidingsmodules ontdek je wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Je leert jezelf kennen vanuit een spiritueel gezichtspunt. Je maakt kennis met de wetmatigheden van de menselijke biografie; wat er in jouw leven is gebeurd, kun je in een groter kader plaatsen. Je ontdekt hoe je jouw levenservaringen betekenis kunt geven.


Samen leren van het leven 

De ontdekkingstocht naar jezelf doorloop je niet alleen. Je leert ook je studiegenoten en hun verhalen kennen. Je kijkt in de spiegel, ziet hoe anderen in de spiegel kijken en leert ook daarvan. Als mens onder de mensen bevraag je elkaar, zie je elkaar, bemoedig en ondersteun je elkaar.

 

Jouw biografie wordt het instrument om op jouw manier een bijdrage te leveren. Doordat je weet hoe je in elkaar steekt, kun je je talenten inzetten voor een betere, mooiere en gezondere wereld. Zo kan bewustzijn, welzijn en liefde in de wereld groeien. En dat is precies waar nú behoefte aan is.


 

Welkom bij onze nieuwe modules:

Focus op ouderschap vanaf 14 september

Module Basis Biografiek vanaf 17 september

Biografische Blauwdruk vanaf 12 november

 

Welkom bij de workshop:

Het beeld voorbij op 1 september

Leren van je leven op 6 december


© 2018 Instituut voor Biografiek

 

 Instituut voor Biografiek

Opleidingen levensloopkunde en gesprekskunst

 

Adres

De Horst 1
Vossesteijn, Gebouw 7
3971 KR Driebergen

 06-20810048

Website biografiek.nl



 

Inschrijving aanpassen