CURSUSSEN Biografiek

'Het leven wordt voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen.' 

 

Een cursus biedt je zowel inzichten in de mens en de levensloop, als begeleiding bij een biografisch zelfonderzoek door middel van verschillende werkvormen. Dit brengt je:

  • zicht op betekenisvolle samenhangen in je leven
  • een betere balans in leven en werk
  • een nieuwe kijk op jezelf en de ander
  • sociale vaardigheden

13
mrt

Dit biografietraject brengt je kennis over de levensfasen en inzicht in je eigen biografie. Dit ontstaat door met biografische onderzoeksopdrachten terug te kijken en vooruit te blikken op je eigen levensloop. Je brengt je levenservaringen in kaart en beziet deze vanuit een algemeen levensloopperspectief. Tegen deze achtergrond ontdek je je eigenheid, je talenten en je beperkingen. Dat maakt dat je anders kunt omgaan met jezelf, en dat je meer begrip ontwikkelt voor de ander. Tenslotte laat 'vind je rode draad'  je een nieuw toekomstperspectief vinden.

dag

woensdag

start

13 maart 2019

   tijd

  10-13   uur

docent

Leo Beth

prijs

€495,00

€495,00

De inschrijving is gesloten. Neem contact op voor meer informatie.

16
sept

Verhalen schrijven van je leven, door alle levensfasen heen, van je vroegste jeugd tot nu toe. Je krijgt de tijd en ruimte, de rust en inspiratie aangereikt om de woorden daadwerkelijk op papier te zetten. Met iedere schrijfopdracht verwoord je een ander aspect van je levensverhaal. Met iedere tekst die je schrijft, groeit en verdiept het verhaal zich. 

dag

maandag

start

16 sept              2019

tijd

10-16 uur

docent

Yvonne Meesters

prijs

€1050

€1.050,00 14

Nieuwsbrief ontvangen?

Enkele keren per jaar sturen we informatie over en rondom levensloopkunde. Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen?