CURSUSSEN Biografiek

'Het leven wordt voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen.' 

 

Een cursus geeft je inzichten in de mens en de levensloop en zet je aan het werk met je eigen biografie. Het geeft je een nieuwe kijk op jezelf en de ander.  Het brengt je:

  • richting en zelfsturing 
  • balans in leven en werk
  • sociale vaardigheden

07
mrt

Dit biografietraject brengt je kennis over de levensfasen en inzicht in je eigen biografie. Dit ontstaat door met biografische onderzoeksopdrachten terug te kijken en vooruit te blikken op je eigen levensloop. Je brengt je levenservaringen in kaart en beziet deze vanuit een algemeen levensloopperspectief. Tegen deze achtergrond ontdek je je eigenheid, je talenten en je beperkingen. Dat maakt dat je anders kunt omgaan met jezelf, en dat je meer begrip ontwikkelt voor de ander. Tenslotte laat 'vind je rode draad'  je een nieuw toekomstperspectief vinden.

start

8 maart
 

dag

woensdag

tijd

10-13 uur

docent

Leo Beth

prijs

 495,00

€495,00 8

03
sept

Verhalen schrijven van je leven, door alle levensfasen heen, van je vroegste jeugd tot nu toe. Je krijgt de tijd en ruimte, de rust en inspiratie aangereikt om de woorden daadwerkelijk op papier te zetten. Met iedere schrijfopdracht verwoord je een ander aspect van je levensverhaal. Met iedere tekst die je schrijft, groeit en verdiept het verhaal zich. 

start

september

dag

dinsdag

tijd

10-13 uur

docent

Yvonne Meesters

prijs

 1050,00

€975,00 14

Nieuwsbrief ontvangen?

Enkele keren per jaar sturen we informatie over en rondom levensloopkunde. Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen?