Agenda

07
mrt

Dit biografietraject brengt je kennis over de levensfasen en inzicht in je eigen biografie. Dit ontstaat door met biografische onderzoeksopdrachten terug te kijken en vooruit te blikken op je eigen levensloop. Je brengt je levenservaringen in kaart en beziet deze vanuit een algemeen levensloopperspectief. Tegen deze achtergrond ontdek je je eigenheid, je talenten en je beperkingen. Dat maakt dat je anders kunt omgaan met jezelf, en dat je meer begrip ontwikkelt voor de ander. Tenslotte laat 'vind je rode draad'  je een nieuw toekomstperspectief vinden.

start

8 maart
 

dag

woensdag

tijd

10-13 uur

docent

Leo Beth

prijs

 495,00

€495,00 8

19
apr

Maak kennis met het autobiografisch schrijven. De proeverij biedt je verschillende, met elkaar samenhangende, schrijfopdrachten. Je schrijft ter plekke en er zijn voorleesrondes. Zo kun je de stijl van werken en het effect ervaren. Je leven is een kunstwerk, ontdek het al schrijvend. 

start

24 mei

dag

donderdag

tijd

10-13 uur

docent

Marjon Vijn

prijs

 250,00

€250,00

26
mei

Rinke Visser (1939 Friesland) is een van de grondleggers van het Instituut voor Biografiek en nauw verbonden met de oorsprong van het biografiewerk. De laatste jaren geeft hij wereldwijd cursussen en Masterclasses.  

start

26 mei

dag

zaterdag

tijd

10-17 uur

docent

Rinke Visser

prijs

165

€165,00

24
juli

Een week waarin je je levenslijnen onderzoekt en wezenlijke aspecten van je biografie en jezelf ontdekken. Je krijgt korte introducties in de biografiek en diverse creatieve werkvormen waarmee je een biografisch zelfonderzoek doet. Dit geeft je meer overzicht over je leven en zicht op je potentie. Ook kan het leiden tot het vinden en herkennen van een levensopdracht.

start

27 aug

dag

maandag- vrijdag

tijd

10-16 uur

docent

Josien de

Vries

prijs

 650,00

 

€650,00

03
sept

Deze opleiding sluit aan op de opleiding Biografisch Coachen. Als Autobiografisch Schrijfcoach ontwerp en geef je schrijfopdrachten die inspirerend zijn en in een zinvolle samenhang staan met elkaar. Je leert deelnemers om zintuiglijk te schrijven. Hierdoor komt de ervaring tot leven en krijgt het levensverhaal zeggingskracht. 

start

voorjaar

2019

dag

donderdag

tijd

10-17 uur

docent

Yvonne Meesters

prijs

 1170,00

03
sept

Verhalen schrijven van je leven, door alle levensfasen heen, van je vroegste jeugd tot nu toe. Je krijgt de tijd en ruimte, de rust en inspiratie aangereikt om de woorden daadwerkelijk op papier te zetten. Met iedere schrijfopdracht verwoord je een ander aspect van je levensverhaal. Met iedere tekst die je schrijft, groeit en verdiept het verhaal zich. 

start

september

dag

dinsdag

tijd

10-13 uur

docent

Yvonne Meesters

prijs

 1050,00

€975,00 14

07
sept

Orna Ben Dor (Israel) is Biografisch Counselor en oprichter en leider van de 'Hotam School for Training of Biographical Counselling & the Spiritual Science of Anthroposophy'. 

De voertaal in deze Masterclass is Engels. Zo nodig zal er worden vertaald. Tijdens de opdrachten en oefeningen kan Nederlands worden gesproken.

start

7 Sept

 

dag

vrijdag & zaterdag

tijd

10-17.30 

docent

Orna Ben Dor

prijs

 355,00

€355,00

21
sept

Biografisch Coachen is een vierjarige opleiding in biografiek, biografiewerk en de kunst van het goede gesprek. Het biografisch coachen kenmerkt zich door een oordeelsvrije attitude, empatisch vermogen, erkennend luisteren, en de kunst van het stellen van ‘wekkende’ vragen. De biografiek is het vakgebied van de biografie of de levensloop en heeft een spiritueel uitgangspunt; je biografie geeft je de mogelijkheid tot groei en zelf- verwerkelijking. Je kunt de biografie zien als een inwijdingsweg in het leven.

 

start

Sept 2018

dag

vrijdag

tijd

10-17 uur

docent

diverse docenten

prijs

2650,00

12